10.02.2011

Just For Girls!

Ideju za ovaj slatki neseser sam dobila ovde. Nadam se da se vlasnica sajta nece naljutiti, mada od nje sam preuzela samo ideju, jer krajnji dizajn je ipak moj, kao i uostalom kod svakog. Svi mi dobijamo ideje na različite načine, nekad to bude i od nekog drugog, ali na kraju svi smo mi različiti i na svaku ideju dodajemo svoj lični pečat pa to ispadne sasvim drugačije.
Ova ideja mi se jako dopala jer inače sam koristila onu limenu kutijicu koje ponekad mogu da se kupe uz uloške. Jako mi je bila lepa i ona, ali je problem što je limena i često zveči u torbi, a to me jako nervira. I tih kutijica ima na svakom koraku i opet svi znaju za šta služe. A sa ovako nečim niko ne može ni da predpostavi šta imate unutra. :)))))) A i ne zveči po torbi. ;)))))


Ja sam kod ovog nesesera prvi put probala da vezem. Prvo sam izvezla malo slovo K, a zatim i cvet na spoljašnjoj strani. Nisam ni od koga učila, a ono što sam našla u knjigama mi nije baš bilo jasno tako da sam sama uzela iglu i konac i jednostavno pratila liniju onako kako se meni činilo da je najbolje. Nadam se da vam se dopada, ja sam prilično oduševljena.


3 comments: