10.01.2011

Rozi komplet!

Konačno sam naučila da štrikam u krug. Prvo mi je delovalo strašno ali na kraju kad sam probala i nije bilo tako teško. Tako da sam naštrikala svoju prvu kapu, i uz nju grejače za ruke.




Kapa nije jako debela, tako da sam ja zamislila da je nosim kad ne bude baš jako hladno, jer bih tako mogla da je nosim zajedno sa mojim starkama <3, koje su jako cool i izgledaju ovako... :))))))))))


Ovako sam ja zamislila da sve to izgleda...


4 comments:

  1. Ovo je modna kombinacija za pravu uživanciju, starkice imaju predivnu boju i dekoraciju :)))!

    ReplyDelete
  2. Hvala! Zaista jedva čekam da je prošetam. :))) A te starke sam više od godinu dana želela i gledala u izlogu dok ih konačno nisam kupila, i trenutno je četvrta godina kako ih nosim. :))))

    ReplyDelete
  3. Sjajan komplet.Kad vidim ovakve stvari,pomislim da treba da se prisetim strikanja,kao malu me je mama puno naucila,ali nazalost,odavno je umrla,a ja nisam strikala,pa se to zaboravi.

    ReplyDelete
  4. Veruj mi da nisi zaboravila, samo da sedneš i brzo bi se prisetila. U suštini sama osnova je laka, a posle se samo dorađuje. Imas na you tube puno tutorijala, i to jako dobrih, a i ako ti zatreba pomoć slobodno se javi. Ja za sada i dalje učim ali to što znam mogu da podelim. :))))

    ReplyDelete