9.07.2012

Moj Svet!

Oduvek sam bila vezana za svoju sobu i bilo mi je bitno da to bude ''Moja'' soba. Čak i dok sam bila sa bratom u sobi ili na studijama u Novom Sadu morala sam da imam oko sebe slike dragih ljudi, kutije sa nakitom, cveće... Zapravo ja moram da budem okružena stvarima koje volim, jer je upravo moja soba mesto na kom ja provodim najviše vremena. I stalno nešto menjam i dodajem, mada već neko vreme imam viziju kako želim da izgleda. Konašno sam počela da radim na tome. Prvo sam želela da je okrečim u žuto i to je sad gotovo. Nisam tako baš zamislila nijansu, ali nisam mogla drugačije sama da je dobijem, jedino da kupim gotovu farbu, ali ovako je bilo zanimljivije. Jutros sam se probudila u tako okrečenoj sobi i iznova sam se obradovala. A još draže mi je što sam je sama krečila uz maminu malu pomoć. 


Na ovom zidu iznad kopjutera fale police za knjige, jer volim da čitam i da kupujem knjige. Sto bih isto volela da promenim, da bude manji i da ima točkiće, a ovaj bi onda postao radni sto i na njemu bi stajala moja Ruža. Gornja ploča i desna i srednja fioka su prelepljene samolepljivim tapetama jer su bili izgrebani, ispisani i izlepljeni kojekakvim sličicama još od moje osnovne škole. Izabrala sam motiv drveta i jako dobro se uklopio, lako se i lepe, a i održavaju.


Na ovom zidu umesto slike koja sad stoji planiram da stavim slike Audrey Hepburn i Coco Chanel.


Na lamperiji se stalno dodaje još slika... :)))


Naslon ove stolice i noge će verovatno postatižuti da se slažu sa zidovima. A i fioke planiram nekako da promenim, ali još nisam smislila kako tačno. 


7 comments:

 1. Sviđa mi se kako si to zamislila. Vidi se da je kreativac u pitanju :)

  ReplyDelete
 2. ako ti je soba u potkrovlju onda još bolje da je u zuto jer ces imati vise svjetla. mi smo prije 7 dana isto bojali u zuto,sami smo mješali boju i super je ispala. ima još toga sto treba mjenjat ali to ide sa vremenom

  ReplyDelete
 3. Hvala! Naravno uvek moze bolje, i jednog dana bice savrsena. :))))

  ReplyDelete
 4. Preslatka ti je sobica. Dobar odabir - CC i Audrey H. Obozavam ih

  ReplyDelete