2.15.2012

Nagrade za blogerke!

Ja sam dobila nagradu od Naky handmade i baš me je obradovala. Hvala joj puno!E sad bih trebala da napišem 7 stvari o sebi i da izaberem 15 drugih blogova koji ce dobiti nagradu. Ovako...
1. Obožavam da štrikam, heklam, šijem i svašta još nešto da radim, i žao mi je što nisam počela ranije aktivno to da radim.
2. Još od kad sam bila klinka želela sam da postanem dizajner, ali sam odustala jer ne crtam dovoljno dobro, ali sam to rešila tako što sam isplanirala da nakon završenog fakulteta upišem krojački kurs. I upravo čekam da počnu na Biro-u sa kursevima pa da krenem. :)))
3. Imam psa, Medu, kojeg obožavam. Zaista nisam očekivala da ljubimca mogu toliko da volim. Ali on stvarno jeste moj najbolji prijatelj. :)))
4. Obožavam da spavam, a volim i da štrikam i zbog toga sad imam problem. :))) Volela bih da dan traje duže tako da mogu da spavam bar 8 sati, a i da imam dovoljno vremena za sve ostalo.
5. Stalno sam gladna. To je s jedne strane super jer volim da jedem i mogu da jedem šta god i kad god mi padne na pamet, ali s druge strane je problem jer sam stvarno staaaaalno gladna. :)))))
6. Volim da pijem kafu, u ogromnim količinama i uživanje mi je kad ujutru sat vremena pijem kafu iz moje ogromne šolje.
7. Uvek sam optimista. :)))))))))))

15 blogova koje je pratim i volim su:
Moj cvetni svet
Handmade by Sandra
Moje Male Kreacije
Hobbychic
Bojanine tvorevine
Dođi, vidi, heklaj
Beba Still
Kreativnost
Krpice i konci
Let's polish some nails
Nives ručni radovi
S.Art - handmade jewelry
Nadin blog
*mare* ka-ša
Cvjetići u boji

7 comments:

 1. Hvala puno,ovo mi se bas dopada,sve najbolje u daljem radu :)))

  ReplyDelete
 2. hej čestitam na nagradi ja sam ju dobila isto od naky i dodijelila tebi a i ti meni ja sam već objavila pa hvala pozzzz

  ReplyDelete
 3. Hvala na nagradici,a ja sam isto dodelila tebi nagradice i dosla te obavestiti i vidim ime svog bloga.:)Hvala sto si mislila na mene.Pozz.

  ReplyDelete
 4. Bas je vas dosta mislilo na mene. Hvala! :))))

  ReplyDelete