12.11.2011

Audrey Hepburn minđuše!

Konačno sam probala da napravim minđuše od beolina. Već dugo sam imala spremno sve što mi je potrebno, ali tek sad je došlo i to na red. Napravila sam minđuše sa likom moje omiljene glumice, Audrey Hepburn. Prvo sam morala da omekšam beolin, što je bilo jako teško, ruke su me zabolele. Zatim sam ga izravnala oklagijom. Isekla sam sliku koju sam htela koju sam štampala na laserskom štampaču i stavila sam je naopačke na beolin. Nakon toga sam sliku premazala acetonom i ostavila da odstoji 10 minuta. Posle toga sam pomoću vode polako skidala papir dok mi nije ostala samo štampa na beolinu. a onda sam izrezala željeni oblik. Taj deo je bio lak, mnogo teže mi je bilo da spojim to sve sa metalnim delovima. Napravila sam i grešku kod stavljanja igle jer je trebalo prvo da je skratim o onda da je postavljam, jer ovako nisam kleštima mogla sve da skinem. Beolin sam pekla u hladnoj rerni na 130 stepeni 10 do 15 minuta. A nakon što se beolin ohladio premazala sam minđuše bezbojnim lakom za nokte. Za prvi put iako nije savršeno ja sam jako zadovoljna. :))))

8 comments:

 1. Za prvi put uopšte nije loše ! Samo napred ! :))

  ReplyDelete
 2. Hvala! Da mi ti nisi objasnila kako se radi ne bi bilo ni tako. :))))

  ReplyDelete
 3. Odlično ti je uspeo transfer,mindjuse su baš lepe.Jedino,moje iskustvo sa lakom za nokte:zna da požuti posle nekog vremena.Nadam se da tebi neće požuteti.

  ReplyDelete
 4. Hvala! Valjda neće. :))) Osim laka ya nokte imala sam lak za čamce pa mi se ovo činilo kao bolja varijanta. :)))

  ReplyDelete
 5. svaka cast, ja vec duze vreme pokusavam da pronadjem nacin na koji se prave ovakve mindjuse, ali teka dsad da to neko detaljno objasni :)

  ReplyDelete
 6. Hvala! Drago mi je kad mogu da pomognem, mada sam i ja to od drugih videla. :)))

  ReplyDelete
 7. prelijepe mindjuse...svaka cast :)

  ReplyDelete