4.06.2013

Letnja pamučna majica

Ja zaista ne mogu da dočekam proleće i leto. Jako mi je teško da radim bilo šta kad je oako tmurno, kišovito i hladno. I pošto u poslednje vreme nisam imala mnogo porudžbina uspela sam da uradim majicu za leto. Radila sam je od pamuka, jer ja najviše volim pamuk pogotovo leti, i malo mi je krivo što dosta stvari ne može da se radi sa njim. Pamuk je po mom mišljenju jako udoban, koža leti može da diše, i što je jako bitno lako se održava, može se bez ikakvih problema prati u veš mašini, što sa vunom  na primer nikako ne smete raditi. Šak vam predlažem d za leto napravite sebi ili kupite pamučne kapice, šeširiće, beretke, jer vam neće biti toplo a opet će vas štititi od sunca. Posebno to predlažem onima koji imaju decu. U nekom od sledećih postova će biti letnjih kapa, a sad da se vratim na majicu. Šemu, odn. objašnjenje sam preuzela ovde. Tako da ako neko želi sam da napravi ovakvu majicu može, i rado ću vam pomoći. Ja sam malo promenila broj mašni i redova jer sam radila sa drugačijim predivom. A ako ne znate da heklate a želite ovakvu majicu možete je naručiti od mene. Naravno radim i u drugim bojama i dimenzijama. :))))





5 comments:

  1. odličnaa je, i ja ću sebi da napravim nešt slično, preuzela sam tvoju prvu sliku ako se ne ljutiš samo da znam kako ide jer baš objašnjenja heklanja i pogotovo na engleskom uhhh ne ide mi baš... ja radim onako kako vidim, ako nešto ne bude mi jasno pitati ću tebe jer super ti je ispala... al slika govori više od riječi za nas koji znamo heklati :D
    i baš je u lijepoj kombinaciji boja, sviđa mi se :D
    pozz

    ReplyDelete
  2. Prelepa majica, divno si složila boje, baš mi se dopada :)

    ReplyDelete
  3. Hvala vam puno! Naravno tu sam za sta god da treba. :)) Boje sam slagala jedno pola sata u prodavnici i drago mi je sto vam se svidjaju.

    ReplyDelete
  4. Prelepo ! Posebno mi se dopada što je gornji deo beo a donji štraftast , prelepe boje , prave letnje :)

    ReplyDelete