1.14.2013

Radni praznici...

U poslednja 3 - 4 meseca sam imala jako mnogo posla. Porudžbine su se ređale jedna za drugom, i jako mi je drago zbog toga. Jedva sam imala vremena da radim i nešto osim porudžbina. A posebno je napeto bilo poslednje nedelje pre Nove godine. Bilo je tu kapa, šalova, rukavica, nakita...
Sledeći šal mi je jako drag, i baš sam zadovoljna kako je ispao. On nije naručen i još uvek je kod mene i mami me. :)))


Zatim je jedna gospođa naručila rukavice i kapu koji su otišli kao poklon u Norvešku.


I ovaj šal mi je jako lep, i planiram da uradim i suknju od istog materijala. Jako je topao i mekan. A napravila sam i takav broš.Nakon Nove godine sam pravila ''mozak'' kapu kao poklon i super je ispala i devojka kojoj sam je poklonila je zadovoljna. A to mi je bila treća takva kapa.


A i drugarica je naručila kapu i rukavice kad je posle Nove godine videla da će zima još trajati. To je samo deo svega što sam radila, a sad se bacam na kapu ''šlem''. :))) A kako ste vi proveli praznike?

4 comments:

  1. Oh, divnih li radova.
    Nije ni čudo što si imala porudžbina kad tako dobro radiš, što me posebno raduje, da se rad ceni i kroz druge vrednosti, a ne samo pohvale :)

    ReplyDelete
  2. Super su ti ovi radovi i baš mi je drago da si imala toliko posla pred Novu .... a želim ti da sledeće imaš duplo više ! Veliki pozdrav :))

    ReplyDelete