5.12.2012

Prolećna razmena

Učestvovala sam u još jednoj razmeni. I baš ih jako volim, što se mene tiče mogle bi i češće da budu. :)))) Ja sam dobila poklon od Jovane Janićijević i moram vam priznati da sam se jako iznenadila kada sam ustala jedno jutro a u dnevnoj sobi me je čekala velika kutija. Kad sam doručkovala krenula sam da je otpakujem kao dete. Baš sam bila uzbuđena. :)))) I evo šta sam dobila...


Pošto je moj poklon, kao što sam već rekla, stigao u velikoj kutiji nije baš stalo sve na ovu sliku pa ću vam pokazati sve pojedinačno. Dobila sam prelepu kutiju u kojoj sad stoji moj omiljeni nakit.



Dobila sam i ram za slike, sastavljen iz tri mala rama koji su povezani satenskom trakom. Nažalost još uvek je prazan jer nisam imala tako male slike da stavim, ali nekako je lep i tako. :)))



Naravno pošto je trampa organizovana oko Uskrsa dobila sam i čokoladne zečeve i jaja, kao i čestitku koju je Jovana sama pravila.



Meni se jako sviđa moj poklon. :)))) Ja sam slala poklon Danijeli Jovančić i poslala sam joj jednu od mojih heklanih torbi, koju je odmah prisvojila njena ćerka, kako sa obaveštena, i heklane minđuše koje se slaću sa torbom.


4 comments:

  1. Prekrasne stvarčice, i ja volim razmjene! Mogla bi staviti link na Jovanin blog ako ga ima, rado bih vidjela što još radi:)

    ReplyDelete
  2. Nema Jovana blog, jedino Facebook profil. :( A i slabo kaci slike.

    ReplyDelete
  3. jako lijepi darovi prekrasni pozzz

    ReplyDelete