4.13.2012

Puno heklanih minđuša!

Htela sam da stavim neki jako cool naziv za ovaj post, ali nisam baš previše inspirisana da pišem, ali me dugo nije bilo i svašta sam uradila za to vreme pa bi bio red da štogod i napišem. Napravila sam jako puno minđuša i dosta sam ih i prodala, što je super, mada mogla sam i bolje. Ali zato sam se baš izveštila, i sad čak brzo radim i sa jako tankim koncem što mi je ranije bio problem. Mada toliko sam radila da mi je utrnuo srednji prst na desnoj ruci juče popodne i još uvek me nervira jako pa sad pravim pauzu. :)))) Nemam pojma ni koje sam sve slike minđuša kačila ovde, ali nadam se da se neću ponavljati. :))))
Prvo sam samo heklala različite oblike, kvadrate, krugove i kombinovala ih.
A onda sam počela da heklam oko drvenih perli i to mi se jako dopalo, pogotovo kad sam nabavila još boja pamučnog konca za vez.


Posle sam rešila da heklam unutar metalnih karika. I konačno sam i sebi napravila minđuše i to samo zato što sam prvo isprobavala na svojim karikama. Ali jako su dobro ispale, čak sam odmah dobila i porudžbinu, ali sam te zaboravila da slikam a prodala sam ih, a bile su baš lepe, tirkizne. Ove bež su moje, i ovako izgledaju na meni. :))))))5 comments:

 1. Stvarno si bila vrijedna i napravile sve ove divote.Opletene perlu su posebne i ove "tvoje"!Jako su lijepe.

  ReplyDelete
 2. Koja krasna kolekcija, sve ljepše od ljepših...
  Ti si stvarno vrijedna i kreativna cura!!!!

  ReplyDelete
 3. prekrasna kolekcija jako je lijepo ima ih jako puno bila si jako vrijedna želim ti da ti se trud isplati pozzzz

  ReplyDelete
 4. Poštovana,
  Zaineteresovana sam za Vaše heklane minđuše trebalo bi mi više pari...
  Molim Vas kontaktirje me na e-mail adresu:emilija.keskes@gmail.com

  ReplyDelete