9.24.2011

Prvi pokušaji...

Mislim da baš i nisam uspela da to izgleda baš kako treba, ali svejedno mi se sviđa. :)) Imala sam problem da nađem akrilne boje jer u koju god farbaru da sam ušla gledali su me jako lepo. Na kraju sam otišla u knjižaru i kupila tempere. Verovatno nisu najbolji izbor, ali toga sam se jedino setila a i nije loše ispalo. Završni lak mi je našao tata u svojoj garaži i prilično sam zadovoljna.
Na prvoj slici sam samo kutiju ofarbala crvenom temperom i onda sam sama crtala cvetiće. Na kraju sam je prelakirala i jako je slatka. Sad mi u njoj stoje konci. :))))


Ovu kutiju sam prvo premazala belom temperom kako bi sve izjednačila, i pritom sam potrošila celu temperu. :))) Zatim sam prešla plavom (i nju sam celu potrošila). Tako da mislim da na kraju tempere i nisu baš ekonomične, ali nemam predstavu koliko koštaju akrilne boje, ali na kraju sam saznala gde mogu da ih kupim u Zrenjaninu pa probaćemo. Kada se plava boja osušila zalepila sam salvetu drvofiksom, koji sam razredila. Na kraju sam naravno sve prelakirala. Jako je lepo ispala kutija, toliko da mi se drugarica oduševila i morala sam da joj je poklonim. :))))
I evo ako nekog malo više zanima dekupaž, ja sam odavde učila kako se radi Krpice i konci. A i na ovom blogu možete naći korisne savete Kreativnost. 




2 comments:

  1. Lepe su kutije,moj favorit je plava.A ako ne znas jos uvek cenu akrilnih boja,ja sam isto trazila,i nasla sam jeftiniju varijantu 370 din,i skuplje su oko 46o din.
    Pozdrav.:)

    ReplyDelete
  2. Hvala! I meni se plava jako sviđa. :)) Još uvek nisma pogledala na tom mestu koliko su, ali ako je tako kako ti kažeš to je prihvatljivo. :)))

    ReplyDelete