3.09.2013

Pokloni za decu...

U prethodnih par nedelje imala sam jako lepu porudžbinu. Sve su bili pokloni za decu, i sve ih je naručila ista osoba ali za četiri različita deteta. I mislim da će njeni pokloni biti najoriginalniji na toj proslavi. :))) Dve sestre koje se danas krste će dobiti dva ista pončoa, s tim što jedna ima godinu dana, a druga šest tako da su samo različitih dimenzija.

Ali pošto će na njihovo krštenje doći i još jedan dečak i devojčica oni su dobili kapice, njemu plava sova, a njoj rozi šeširić. Šeširić mi je toliko sladak da mislim da ću i sebi napraviti jedan, čim stigne na red. :)))


3.03.2013

Sove... :)

U poslednjih recimo godinu dana sove su postale jako popularne i baš ih ima svuda. A ja u suštini ne volim stvari koje su toliko popularne i nalaze se na svakom koraku. Međutim, jedna koleginica je napravia nekoliko rukavica sova, koje su mi baš bile slatke, pa sam i ja rešila da uradim slične. I čim sam napravila jedne dobila sam porudžbinu i za druge. :))

I za one koji nisu videli, trenutno je u toku na blogu Cipelica Štiklica nagradna igra u kojoj možete osvojiti ogrlicu sa slike. Uz to, prelistajte Jovanin blog, super je. :)